Artur Baron fr.o.m. augusti 2016 jobbar som huvudtränare i HTK. Han kommer från Polen, där han skaffade sin första formella utbildning som tennisinstruktör, vid University of Physical Education, Warszawa. Han läste psykologi och pedagogik för att utveckla de mjuka färdigheterna, och han har fortsatt att putsa på sina kunskaper sedan dess.

Artur har 8 års erfarenhet som tennistränare på heltid och han ägde en tennisskola i Polen under 3 år. Han har erhållit speciella tränar certifikat från U.S. PTR, GPTCA (Global Professional Tennis Cochaes Association) och iTPA (International Tennis Performance Association) en av de mest prestigefyllda föreningarna och skolorna inom tenniscoaching. Artur har fullföljt tränar kurs på Sanchez-Casal akademin i Barcelona, en av de bästa akademier i världen, och är för närvarande licensierad Sanchez-Casal instruktör.

Artur har erfarenhet av att arbeta med begåvade ungdomar och vet hur man ska anpassa sig till deras personlighet, för att hjälpa dem att hitta det mest effektiva sättet att utveckla sina färdigheter. När det gäller vuxna, har han skapat flexibla program för helt nybörjare, de som återvänder till sporten eller de som snabbt behöver förbättra sin skicklighet. För ett par år sedan flyttade Artur till Sverige och sedan dess har arbetat för svenska tennisklubbar.

Under fyra års period har han jobbat med hundratals svenska tennis spelare på alla möjliga nivå i några olika klubbar. Därför har han stark förståelse hur svensk tennis fungerar. Detta med anslutning till hans utländska erfarenhet gör att han har helt unika egenskaper, som han ska använda för att driva och utveckla Hunnebostrand TK vidare.

MENY | Träning

MENY| Tävling Arkiv